ADIYAMAN / BESNİ - Köseceli İlkokulu

Mehmet KESKİ - Okul Müdürü

1981 Yılında Adıyaman Besni İlçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Besni İlçesinde tamamladı. 2005 Yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğ Bölümü´nden mezun oldu. Aynı yıl Ağrı-Doğubayazıt İlçesi´nde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.2009,2010 M.E.B. Okul Yöneticiliği Görevde Yükselme ve 2018 M.E.B Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavlarında başarı sağlamış olup, farklı okullarda  Müdür, Kurucu Müdür ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.2013 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden Mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünde öğrenci olarak devam etmekte olup, Besni Köseceli İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.Okul Müdürümüz Mehmet KESKİ evli olup, 4 çocuk babasıdır.

Sırasıyla;

Ağrı Doğubayazıt Üçmurat İlköğretim Okulu, Sınıf Öğretmenliği

Ağrı Doğubayazıt Mustafa Yassıboğa İlköğretim Okulu, Sınıf Öğretmenliği

Adıyaman Besni Kesmete İlköğretim Okulu, Sınıf Öğretmenliği

Adıyaman Gerger Çobanpınarı İlköğretim Okulu, Müdür Yardımcılığı

Adıyaman Kahta Ş.Abdulgani Adalı İlköğretim Okulu, Müdür Yardımcılığı

Adıyaman Merkez Malazgirt İlköğretim Okulu, Müdür Yardımcılığı

Adıyaman Merkez Öğrenciler İlkokulu, Müdür Yardımcılığı

Adıyaman Merkez Ş.Mehmet Kılınç İlkokulu, Müdür Yardımcılığı

Adıyaman Merkez 23 Nisan İlkokulu, Müdürü Yardımcılığı

Adıyaman Merkez Ş.Taha Uluçay İlkokulu, Kurucu Okul Müdürü

Adıyaman Merkez Ş.Mehmet Kılınç İlkokulu, Okul Müdürlüğü

Adıyaman Besni Köseceli İlkokulu, Okul Müdürü olarak görev yaptı,hala bu göreve devam etmektedir.